maanantai 18. kesäkuuta 2012

herkku pasteijoita



Minna ja Eeda tulee meillä tänään kylään. 
Päätin olla reipas ja "leipoa" super helppoja ja hyviä pasteijoita.
torttu/lehtitaikinaa, sit klöntti aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa ja kinkkusuikaletta (nämä siis sekoitettu keskenään). Osaan laitoin vielä aurajuustoa.
Sit vaan kulmat yhteen ja juustoraastetta päälle.
Avot. uuni 225 ja ehkä 15min.




Eka kertaa ku pasteijoita tein, laitoin väliin chili tonnikalaa ja ruohosipuli tuorejuustoa. 
Oli meleko äijä ruokaa.
Teemulle ja Tonylle ainaki kelpas!! :)
Ite tykkäsin kylmänä, ku chili ja kuumuus = mulle liian polttavaa



Pasteijoiden teossa jäi ylimäärästä kinkkusuikaletta, niimpä hoksasin perunasipulisekotuksen pakkasessa ja päätin tehä kinkkukiusauksen.
Laitoin myös jääkaapissa kupin pohjalla olevat aurinkokuivatut tomaatti palat mukaan.
Kolmen juuston kermaa päälle ja pippuria. 
Nyt se valmistuu ja ootan että pääsen syömään.



Perjantaina oltiin Doce tyttöjen kanssa syömässä lyhdyssä.
Ommom ommom.
Naurua ja juttua riitti. Yli vuosi ku ollaan koko porukalla kokoonnuttu!



Tilasin pippuripihvin. 
Niinku myös Laura ja Heidiki.
Nooh, ne otti medium + ja minä mediumina.
Tais mennä väärin päin lautaset.
Lauralla oli saletisti mun pihvi ja mulla sen.
Harmitti.
Olihan se hyvää, mut liian kypsää. 
Ite ku tykkään melkee medium-!!
No enivei..
Punaviiniä ja jälkkäriks suklaa kakkua. Herkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti