perjantai 14. lokakuuta 2011

Se tunne ku et mahu suihkukopin ovesta :D




Ollaan siis hotellissa.
Lääkäri soitteli Kokkolan lääkärille tänää, eivät tohtineet ottaa mua koti kaupunkiin, mutta pääsin sentää pois osastolta.
Ongelmanahan on nyt siis se et ku alapaineet on noussu ni sit aatun napanuora virtaukset on ollu nopeemmat ku kuuluu ja sit sen kasvu on hidastunu! Näin ymmärsin tänää ku lääkäri selitti. Eli jos paineet pysyy alhaalla ni ei hätiä mitiä. Sain stiksejä, joilla pystyn ite mittaan pissan valkuaisaine pitoisuuden. Eli jos ne nousee ni pitää mennä osastolle, tai jos paineet nousee. Tällä hetkellä siis raskausmyrkytys oireet on hyvin pieniä!

Ollaan nyt tää eka yö kunnon hotellissa ja kaheks seuraavaks mennään sit potilashotelliin.
Eikä tää saunallinen business huone ollu ku 28e kalliinpi ja täs saa aamiaisen. 
jeba.


Tänää kyl sairaalalla oli jotain ihmeellistä, koska aamiaiseks oli riisipuuroa (nam) ja lounaaks, jonka viel söin ni uunimakkaraa (nam).


Tultii hotellille ja tää huone oli tosi kiva ja tääl on tosi isot sängyt! Tony otti heti kuvia kylppäristä, toivottavasti sitä aatellen, et meille tulee kylppäriremppa kahen vuoden sisällä. 
Käytiin syömässä Oskarin kellarissa (nam), jonka jälkeen vaan taas lepiin huoneeseen.
Menin sit viel illalla suihkuun. Mut en meinannu mahtua sinne. Jouduin oikeesti änkee itteni sisälle sinne. äää. miten hirveetä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti